Αυτόματες μηχανές καφέ – Κορυφαία απόλαυση με το πάτημα ενός κουμπιού
Κάθε υπεραυτόματη μηχανή καφέ Franke έχει σχεδιαστεί με πραγματικό πάθος και 100% ελβετική τεχνολογία.Το ευρύ φάσμα των προϊόντων μας είναι ικανό να προσφέρει την ιδανική λύση σε οποιαδήποτε επιθυμία των πελατών σας.
Τεράστια ποικιλία ροφημάτων
Τα καλύτερά μας
Επιλέξτε το είδος καφέ, το μέγεθος του φλυτζανιού και τον τρόπο λειτουργίας – με προσωπικό ή self service. Με τις υπεραυτόματες μηχανές καφέ Franke η προετοιμασία ενός καφέ, cappuccino, latte macchiato ή ζεστής σοκολάτας γίνεται πανεύκολη! Είναι εξαιρετικά απλές στη χρήση: το μόνο που χρειάζεται είναι το πάτημα ενός κουμπιού κι έχετε καφέ, ροφήματα με γάλα, σοκολάτα και τσάι ποιότητας barista. Η εύκολη και γρήγορη προετοιμασία είναι ασυναγώνιστη στο self service.
Οι επαγγελματικές υπεραυτόματες μηχανές καφέ FRANKE
Αυτή η επαγγελματική αυτόματη μηχανή εσπρέσο διατίθεται επίσης με χρησιδάνειο σε γραφεία και επιχειρήσεις. Βασική έκδοση: A300 MS EC 1G H1 W3 Αποκλειστική διάθεση από την Solino Η ευέλικτη επιλογή για όλες τις απαιτήσεις – Πλήρως αυτόματο σύστημα με λειτουργία προεκχύλισης (pre- infusion) – Αποσπώμενο brewing unit με δυνατότητα διαμόρφωσης – Έως και 2 δοχεία κόκκων καφέ με ξεχωριστό κεραμικό μύλο άλεσης ακριβείας και άμεση άλεση – Έως και 2 δοχεία για στιγμιαία προϊόντα σε σκόνη (γάλα ή σοκολάτα σε σκόνη)
Αυτή η επαγγελματική αυτόματη μηχανή καφέ φίλτρου με μύλο διατίθεται επίσης με το σύστημα leasing μας για γραφεία και επιχειρήσεις Ho.Re.Ca.
Βασικό μοντέλο A400 MS EC 1G H1
– Πλήρως αυτόματη με προεκχύλιση – Κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μονάδα παρασκευής, αφαιρούμενη από μπροστά – Έως και δύο δοχεία κόκκων με ξεχωριστό κεραμικό μύλο ακριβείας και άμεση άλεση – Έως και δύο δοσομετρικές μονάδες σκόνης για γάλα ή/και σοκολάτα σε σκόνη
Αυτή η επαγγελματική αυτόματη μηχανή εσπρέσο διατίθεται επίσης με leasing για γραφεία και επιχειρήσεις.
Βασικό μοντέλο A1000 FM CM 1G H1
– Πλήρως αυτόματη με προεκχύλιση – Μοναδικό σύστημα αφρόγαλα FoamMaster για μεταβλητή υφή αφρόγαλα ποιότητας barista (ζεστό και κρύο αφρόγαλα, ζεστό και κρύο γάλα) – Ατομικά διαμορφώσιμη και αφαιρούμενη μονάδα παρασκευής με iQFlow – Έως και τρία δοχεία κόκκων με ξεχωριστό κεραμικό μύλο ακριβείας και άμεση άλεση – Έως και δύο δοσομετρικές μονάδες σκόνης για γάλα ή/και σοκολάτα σε σκόνη